S Davidem Svobodou na StarDance!

26.10.2018

I v letošním roce se na tanečním parketu potká deset známých tváří spolu s tanečními profesionály v unikátní taneční show StarDance …když hvězdy tančí. Tentokrát je jedním z účinkujících patron nadace a olympijský vítěz David Svoboda!

IMG_3122                        

Díky němu jsme měli možnost vzít několik podpořených tanečníků z Nadace na generálku před živým vysíláním! David si děti získal svým vřelým a nadšeným přístupem hned v úvodu! Všem představil svou taneční partnerku a společně předvedli připravovaný a skvěle nacvičený tanec. Atmosféra v sále byla naprosto strhující a děti byly nadšené. Po skončení soutěže se děti seběhly okolo soutěžících, aby posbíraly podpisy a společné fotky se svými hrdiny.

IMG_20181020_155530IMG_3147

Pro všechny děti byla generálka StarDance neskutečným zážitkem. Sedět přímo v sále, kde se jejich oblíbená taneční soutěž odehrává, byl jejich splněný sen.  A právě tyto sportovní sny, které nám žadatelé posílají ve svých žádostech, se posléze snažíme co nejčastěji plnit!

David s partnerkou postoupili do dalšího kola a my budeme spolu s dětmi fandit dál a dál! A samozřejmě posílat sms, abychom je podpořili v postupu! Protože tanečníků je v Nadaci spousta!

Podívejte se na video o dalších splněných snech dětí, které natočila Česká televize, hlavní mediální partner České olympijské nadace. Odkaz ZDE

Fotogalerie ze StarDance ZDE

Partneři