Víkend s Gladiátorem v Praze

24.10.2018

na_web

Běh, pot, dřina, bláto a stále pozitivní nálada. To byl poslední závod ze série Gladiator Race. Na krásné trati, která vedla přírodním parkem Čihadla v Praze, se prohnalo více jak 2500 gladiátorů, z toho 650 dětí, což je v dětské kategorii účastnický rekord ze všech závodů série. Vše začalo již v pátek po setmění závodem INOV-8 NIGHT GLADIATOR RACE. V sobotu se na start postavilo bezmála 1000 závodníků a neděle byla korunována nejprve závodem KIDS GLADIATOR RACE, kterého se zúčastnilo také 7 odvážlivců podpořených Nadací, následně závodu FAMILY, ve kterém se objevily na trati 2 děti Nadace spolu se svými rodiči. Den završil hlavní závod INOV-8 GLADIATOR RACE. Největším úspěchem v rámci závodu bylo druhé místo našeho podpořeného Tibora! Gratulace ovšem patří všem dětem, které se na start postavily!

DSCF9063IMG_3156

Součástí programu byl bohatý sportovní doprovodný program, který byl připraven hlavně pro děti a jejich rodiče. Kdo si netroufnul na gladiátorskou trať, mohl si zasoutěžit o pěkné ceny spolu s Českou olympijskou nadací a dalšími partnery závodu. Celý soutěžní víkend byl protkán pohodovou atmosférou a krásným počasím.

Děti z Nadace se setkaly s nejlepší českou horolezkyní Lucií Hrozovou. Zároveň si vyzkoušely role úspěšných sportovců a daly své první rozhovory na kamery štábu Sazky, hlavního partnera ČON.

 IMG_3173IMG_20181021_143317

Video z Gladiator Race Praha ZDE.

Fotogalerie z Gladiator Race Praha ZDE.

Fotogalerie z celého sportovního víkendu jsou k dispozici na: https://www.facebook.com/pg/czechgladiatorrace/photos/?ref=page_internal

 

Partneři