MS ve florbale 2018

7.12.2018

 Po deseti letech se do České republiky vrátil velký florbalový šampionát a ČON byla u toho! 16 nejlepších týmů v Praze bojuje o titul mistrů světa a mladí florbalisté z České olympijské nadace si díky vstřícnosti a spolupráci s organizátory mohli užít bouřlivou atmosféru přímo v O2 aréně.

20181202_165148

Zážitek to byl bezesporu úžasný a dětem se splnilo mnoho z jejich tajných sportovních snů! „Organizátoři turnaje nám vyšli maximálně vstříc! I přes to, že nebylo jednoduché nechat děti nahlédnout do zákulisních prostor a musela se vyřizovat povolení pro kameru od Mezinárodní florbalové federace, se nakonec uskutečnila prohlídka šaten hráčů, VIP zóny i samotné hrací plochy! Děti byly nadšené a za to velké díky patří organizátorům akce,“ vzkazuje Martina Voříšková, ředitelka České olympijské nadace.

“Všem z nadace bych chtěla moc poděkovat za splnění sportovního snu mého syna Jakuba, který díky nadaci mohl zažít atmosféru právě probíhajícího MS ve florbale 2018 na vlastní kůži. Mohl se podívat na vlastní oči na zápas české reprezentace a nasát tu úžasnou atmosféru. Jeho sen tím byl splněn a on dostal novou chuť do pokračování a zlepšování se v jeho nejoblíbenějším sportu. Děkuji moc i za něho. Domů se vrátil jak vyměněný,” popisuje nadšeně maminka nadací podpořeného Jakuba.

Více fotografií ZDE.

20181202_151206

Partneři