Děti z nadace jsou ambasadory kolekce hodinek PRIM Sport Legenda!

21.10.2019

Nadace podporuje děti, kterým se nedostává financí na sportovní aktivity, ačkoliv sportovat chtějí. Nadační činnost je možná díky partnerům a podporovatelům, kteří pomáhají získávat potřebné finanční prostředky. Spolupráce se společností PRIM, která je zároveň dodavatelem Českého olympijského týmu, je zajímavým příkladem. Z každého prodaného kusu hodinek kolekce Sport Legenda věnuje 300 Kč na Českou olympijskou nadaci. To ke konci roku vygeneruje důležité finance na další podporu. Kromě toho se tři mladí sportovci z nadace stali ambasadory zmíněné kolekce.

První ambasadorkou je Anička, která se závodně věnuje bowlingu. Jako první hráčka v historii České republiky se umístila na stupních vítězů na vrcholné akci, když na Mistrovství Evropy juniorů v roce 2017 vybojovala bronzovou medaili.

uXFPRtmx

Druhým ambasadorem je Jakub. Mladý hokejista, který v sezóně hájí barvy brněnské Komety. V letošním roce s reprezentačním týmem vybojoval zlato na Evropském olympijském festivalu mládeže.

IMG_2815

A do třetice sportovec, jehož disciplínou je BMX Freestyle, která byla nově zařazena do cyklistického programu letních Olympijských her v Tokiu 2020. Martin je účastníkem Olympijských her mládeže v roce 2018 a Mistrovství Evropy 2019, kde bojoval také o body do světového žebříčku.

_H3B9782

Díky spolupráci se společností PRIM a mladým ambasadorům dostanou možnost sportovat i další děti, které sport baví!

Další fotografie naleznete ZDE.

Partneři