Palestra Kbelská 10

20.3.2020

I letos se Česká olympijská nadace zúčastnila běžeckého závodu Palestra Kbelská 10. Členové nadace, a to děti i dospělí, se aktivně zapojili do běžeckých závodů. Nadace měla své místo i v rámci doprovodného programu celé akce, který byl nazván Palestra Wellness den.

Počasí sice na začátku dne moc nepřálo, ale i přes to se závod vydařil. Závodníci podpoření Českou olympijskou nadací si běžecký den i doprovodné aktivity užili a všichni podali úžasné výkony. Bláto se nevyhnulo nikomu z nás, ale při vyhlašování vítězů do kbelského parku nakonec zavítalo i sluníčko. Radost z pohybu a krásný závod v přilehlém okolí vykouzlil úsměv na většině tváří. Byl to další aktivně strávený den, který si budou všichni jistě pamatovat.

Nejrychlejším běžcem za Českou olympijskou nadaci se na 10 km trati stal sedmnáctiletý Sebastian s časem 44:03 a nejrychlejší nadační štafetou byla dvojice složená z maminky Lucie a desetiletého Pavla, kteří trasu 6 + 4 km zdolali s časem 52:42.

IMG_0863

Výsledky ovšem nebyly to nejdůležitější. Velká gratulace patří všem účastníkům, kteří se nenechali odradit chladnějším počasím a zapojili se do prvního jarního běžeckého závodu.

V rámci doprovodného programu si zájemci u nadačního stánku mohli vyzkoušet netradiční formu stolního tenisu, kdy na místo pálek dostali ke hře kuchyňské prkýnko, lopatku nebo knížku. Kromě netradičního sportování bylo také možné přímo na místě podpořit činnost České olympijské nadace a to koupí předmětů s naším logem či jedné z nejlepších sportovních fotografií z roku 2018.

20200307_101943

Běžci však mohli přispět už při své registraci na závod, kdy měli možnost nad rámec svého startovného podpořit nadaci libovolnou částkou.

Velké poděkování patří všem organizátorům Palestry Kbelské 10 za podporu, spolupráci a možnost startovat v závodech, ať už v rámci dětských běhů nebo na dospělých tratích a také všem běžcům, kteří nadaci v rámci startovného podpořili.

Děkujeme, že spolu s námi pomáháte dělat „Šťastnější děti díky sportu!“

Na další fotografie z této akce se podívejte ZDE. Video najdete TADY.

 

Partneři