Videogalerie

Přejít na fotogalerii »

Česká olympijská nadace v pořadu Téma pro hosty

Ředitelka České olympijské nadace Martina Voříšková společně s podpořenou akvabelou Vendulou Mazánkovou v pořadu Téma pro hosty.

28.2.2019

S ČT Sport na vrchol

Česká olympijská nadace součástí televizní show S ČT Sport na vrchol.

20.2.2019

Splněný sen – bruslení s Tomášem Vernerem

V rámci akce Vánoční strom splněných přání jsme plnili sen malé Terezce a dalším krasobruslařům na ledu. Tomáš Verner se zhostil role Ježíška a trenéra s obvyklou elegancí a úsměvem. Všichni si tak odnesly nezapomenutelné zážitky!

16.1.2019

ČON fandí Davidovi

Česká olympijská nadace fandí Davidovi!

10.1.2019

Česká olympijská nadace oslavila šesté narozeniny!

Česká olympijská nadace oslavila šesté narozeniny. Podívejte se na krásné narozeninové přání od patrona nadace Davida Svobody!

Víkend s Gladiátorem v Praze

Běh, pot, dřina, bláto a stále pozitivní nálada. To byl poslední závod ze série Gladiator Race v tomto roce.

10.12.2018

Velká setkání! Česká olympijská nadace plnila dětské sny na Lipně

Všechno je možné, pokud tomu skutečně uvěříte. Důkazem je i srpnový kemp České olympijské nadace, který naplnil mnoho dětských snů. „A rodiče měli víkend, kde si mohli bezstarostně užívat se svými dětmi a dopřát jim běžně nedostupné věci, sporty a zábavu,“ říká Martina Voříšková, šéfka ČON. Kemp, který probíhal v rámci akce Sportfest Lipno, financoval Mezinárodní olympijský výbor z grantu na Olympijské hry mládeže (YOG).

3.12.2018

S Davidem Svobodou na StarDance!

I v letošním roce se na tanečním parketu potká deset známých tváří spolu s tanečními profesionály v unikátní taneční show StarDance …když hvězdy tančí. Tentokrát je jedním z účinkujících patron nadace a olympijský vítěz David Svoboda! A právě díky němu jsme měli možnost vzít několik podpořených tanečníků z Nadace na generálku před živým vysíláním! Podívejte se na video o dalších splněných snech dětí, které natočila Česká televize, hlavní mediální partner České olympijské nadace.

5.11.2018