Splněné sny

Ve sportu i v životě je důležité uvědomovat si, kam člověk směřuje, čeho chce dosáhnout a po jaké cestě se lze vydat. Ve sportu na tyto otázky může napomoci odpovědět někdo, kdo prošel již dlouhý kus sportovní cesty. Česká olympijská nadace má jako jeden ze svých základních pilířů a poslání plnění dětských sportovních snů. Každý sen je trochu jiný, většina však s trochou představivosti a velké dávky pochopení a společenské odpovědnosti splnitelná.
Nejen patroni nadace (medailisté z olympijských her v Londýně, Vancouveru a Soči), ale i další české sportovní hvězdy, jsou vzory, idoly a inspirací pro mnohé mladé sportovce, kteří o nich sní, přejí se s nimi osobně setkat, zatrénovat a získat rady pro svůj sport.
Společenská odpovědnost našich sportovních hvězd je natolik výrazná, že dětem plní jeden sen za druhým…

Pingpongový stůl pro Michala a jeho sourozence

CON__14-1 CON__26-1

Sen na ledu

Česká olympijská nadace pomohla splnit další sportovní sen!

“Mým snem je podívat se na velký krasobruslařský závod”, obrátila se na Nadaci podpořená šestiletá Johanka, která se sama krasobruslení věnuje. Do hlediště ME v krasobruslení, které se konalo v lednu 2017 na domácí půdě v Ostravě, se mohla podívat díky vstřícnosti organizátorů akce.

20170128_184025 20170130_215019 obrázek 2

Zuzka Hejnová jako ze sna

Terezka, která se věnuje atletice si přála potkat osobně svou velkou favoritku a sportovní vzor Zuzku Hejnovou. Chtěla od ní dostat cenné rady na začátek své sportovní cesty. Ideální příležitost byla ve sportovním centru Nymburk, kde Zuzka pořádá atletické HESU kempy. Několik společných dnů bylo vyplněno vším, co se sportem souvisí…od praktických ukázek na dráze po rady s výživou, specializací a osobními zkušenostmi ze života profesionálního sportovce. Terezka se dozvěděla vše, co potřebovala. Držíme pěsti, ať jí sport moc baví!

Terezka Burlová_HESU kemp_únor 2017stažený soubor