KSN Cup Harrachov 2018

12.4.2018

V úterý 27. března se harrachovská sjezdovka proměnila v závodní trasu obřího slalomu. Na start se společně postavili sportovní novináři, sportovci a také děti z České olympijské nadace.

Po boku olympijské medailistky Veroniky Vítkové, paralympijského vítěze Arnošta Petráčka nebo také vítěze Velké pardubické Josefa Váni startovalo osm dětí, které se do závodu přihlásily. Celý den se nesl v přátelské a uvolněné atmosféře, ale do závodu se každý pustil s pořádnou vervou. Závod se jel na dvě kola, ve kterých se časy sčítaly. Po skončení závodu a následném vyhlášení na všechny čekal výborný oběd v podobě grilování. Jakmile mladí sportovci doplnili síly, vyrazili společně znovu na kopec a lyžovali až do skončení provozu místní lanovky. Všichni si ze závodu odnesli dárek na památku, ale největší odměnou jsou nová přátelství a hezké vzpomínky na sportovní den.

„Moc děkujeme za pozvání a skvělý den. Erik si to moc užil a už cestou domů kamarádům volal své zážitky. Děkujeme za novou zkušenost a hlavně za nové kamarády.“ řekla maminka dvanáctiletého Erika.

„Děkujeme za pozvání na tak skvělou akci, byl to krásný zážitek pro děti i pro nás maminy. J Atmosféra byla skvělá a odjížděli jsme úplně nadšení. Ještě jednou děkujeme!“ maminka jedenáctiletého Adama.

„Byl to prima den. Adam šel dnes do školy s podepsanou helmou od Verči Vítkové a byl nadšený. Moc jsme si to užili!“ babička osmiletého Adama.

 

Hlavním partnerem České olympijské nadace je Sazka a hlavním mediální partnerem Česká televize.

 

Partneři