Vyhlášení ankety nejlepší Trenér roku 2019

20.3.2020

Sportovce roku jsme poznali těsně před Vánoci. Ale každý sportovec potřebuje také svého trenéra. Ti nejlepší byli oceněni v pražském kinosále Lucerny a to hned v několika kategoriích. Bylo nám potěšením, že děti a rodiče z České olympijské nadace mohli být u toho.

Letošním ročníkem Trenéra roku diváky provedl Marek Eben, který celý slavnostní večer moderoval a to velice příjemnou a zábavnou formou. Večeru se účastnili nejen známí hosté a trenéři, ale také sportovci. Děti se tak na místě mohly potkat například s Dominikem Haškem, Davidem Svobodou nebo Lukášem Krpálkem. Pro všechny zúčastněné to byl příjemně strávený večer, který přinesl spousta úsměvů na tvářích, jak u dětí, tak dospělých.

V kategorii individuálních sportů se nejlepším trenérem za rok 2019 stal trenér Petr Lacina, který vede našeho nejlepšího judistu Lukáše Krpálka. V kategorii kolektivních sportů to byl trenér české reprezentace basketbalistů Ronen Ginzburg.

IMG-0284
Děti se společně potkaly s olympijským vítězem Davidem Svobodou a také s Markem Jelínkem, trenérem naší patronky a olympijské vítězky Evy Samkové.

Partneři